Italijoje vienas populiariausių prieskonių mišinių, suteikiantis ypatingą itališko stiliaus skonį patiekalams.
Šiam receptui reikės:
- 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Bazilikų
- 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Raudonėlio
- 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Rozmarino
- 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Mairūno
- 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Kalendrų
- 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Čiobrelio
- 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Dašis
- 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Aitriųjų paprikų dribsnių
Kaip gaminti :
- Sudedame visus produktus į trintuvą ir su tarpeliais malame apie 30-60 sekundžių, tokiu būdu pamaišome visus produktus ir įsitikiname kad visų prieskonių dydis bus panašus.
Komentarai
Rašyti komentarą