Itališkas prieskonių mišinys

Italijoje vienas populiariausių prieskonių mišinių, suteikiantis ypatingą itališko stiliaus skonį patiekalams.

Šiam receptui reikės:

  • 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Bazilikų
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Raudonėlio
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Rozmarino
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Mairūno
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Čiobrelio
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovinto Dašis
  • 2 valgomieji šaukštai - džiovintų Aitriųjų paprikų dribsnių

Kaip gaminti : 

  1. Sudedame visus produktus į trintuvą ir su tarpeliais malame apie 30-60 sekundžių, tokiu būdu pamaišome visus produktus ir įsitikiname kad visų prieskonių dydis bus panašus. 

Komentarai